CAD / CAM / VITA - Enamic
 
 

VITA - Enamic

VITA ENAMIC -
Is het eerste dentale hybride-keramiek met een dubbele netwerkstructuur. In dit tandheelkundig materiaal wordt het dominante keramische netwerk versterkt door een polymeernetwerk waarbij de twee netwerken door elkaar lopen om zo een hybride materiaal te creëren dat de positieve kenmerken heeft van zowel een keramiek als een composiet.

Kenmerken / Voordelen

Enorme belastbaarheid:
Na bonding aan het de nog resterende dentitie, vertoont VITA ENAMIC een enorme belastbaarheid en garandeert een perfecte verdeling van de kauwkrachten. Het polymeer-netwerk biedt een uitstekende absorptie van intra-orale belasting.

 Vita Enamic - Information
 Vita Enamic - Expert opinions
 Vita Enamic - On Abutments
 Vita Enamic - Product info
 Vita Enamic - Technical and scientific information
 

 
Uitstekende betrouwbaarheid:
VITA ENAMIC is een zeer betrouwbaar materiaal en als een hybride materiaal biedt het een geïntegreerde breek-stop-functie dankzij de unieke dual-netwerkstructuur.

Restauraties die zacht voor orale stof zijn:
Naast de hoge sterkte, levert VITA ENAMIC de vereiste elasticiteit voor minimaal invasieve restauraties; Gezond tandmateriaal kan worden gewaarborgd door het reduceren van de wanddikte.

Nauwkeurige en accurate restauraties:
Na het freesproces, vertoont VITA ENAMIC een uitstekende randstabiliteit, vooral voor restauraties met dunnere marges maakt het een nauwkeurige reproductie van morfologische gegevens en zorgt voor precisie-fit restauraties.

Snelle en efficiënte fabricage:
De uitstekende frees eigenschappen van VITA ENAMIC garanderen tijdbesparende verwerking van de restauratie en een minimale slijtage van de frezen. Omdat de hybride keramiek reeds in zijn afgewerkte vorm is, kan deze direct na het frezen worden ingevoegd.

Natuurlijke resultaten die overeenkomen met de tandkleur:
VITA ENAMIC beschikt over uitstekende licht-geleidbaarheid en kan perfect worden geïntegreerd in het resterende gebit, waar het van een natuurlijk schouwspel van kleuren garandeert.
 
Enamic1
Enamic - Blokken
Stains
Enamic - Stains
Clinical
Enamic - Polishing