Implantologie / Optiloc systeem - Valoc AG
 
 

Optiloc systeem - Valoc AG 
  

Optiloc®
  
Voor diegenen die een einde willen maken aan de zoektocht naar het perfecte abutment, of voor degenen die altijd hebben gedroomd van een kleinere uitvoering van het Locator® abutment. Dit door Valoc ontwikkelde attachment combineert de voordelen van het bolabutment met die van de Locator®. Het slimme Optiloc® systeem garandeert een optimale fixatie, zelfs bij restauraties op 2 implantaten.  


Ideale afmetingen
  
Smaller dan een Locator®, lager dan een bolabutment. De ideale afmetingen maken het mogelijk om de matrixen ook in kleine ruimtes te plaatsen. 
  
 
  


Ideale combinatie tussen Locator® en bolabutment

  
De Optiloc® matrix maakt kleine bewegingen van de prothese mogelijk, zonder dat het kunstgebit losschiet. In tegenstelling tot de bolabutments, gedraagt Optiloc® zich als een LOCATOR® en gaat gestaag terug naar nulstand.  
   
 

Volledig flexibel
  
Er is keuze uit 6 retentie-inserts met rententiekrachten variërend van 300g tot 2.500g, welke divergentieverschillen tot 20 graden per implantaat overbruggen. Het unieke abutmentdesign met centreerfunctie helpt de patiënt bij de dagelijkse plaatsing van de prothese en voorkomt dat de retentie-inserts kunnen beschadiging. De uitwisseling van retentie-inserts duurt slechts 5 seconden dankzij de gepatenteerde technologie.   
 
  

Het perfecte oppervlak


De oppervlaktebewerking van het Optiloc® abutment zet een nieuwe benchmark. De grootste hardheid in combinatie met optimale wrijvingseigenschappen verminderen slijtage aan het abutment en de retentie-inserts. Op de Optiloc® abutments wordt door de fabrikant 10 jaar garantie gegeven op slijtage. Optiloc® is beschikbaar in verschillende hoogtes en compatibel met een breed scala aan implantaatsystemen.   


 
  
 
Locator® is een geregistreerde merknaam van Zest Anchors LLC.
  
optiloc-systeem--_--valoc-ag/cat/181
optiloc-systeem--_--valoc-ag/cat/181