Tandtechniek / Creation Willi Geller - Porseleinen / Creation CC
 
 

Creation CC


 
 

Natuurlijk briljant en efficiënt
   
Creation CC is een hoogsmeltend metaalporselein met ongeëvenaarde optische en fysieke eigenschappen – wereldwijd erkend reeds meer dan 15 jaar.  

De perfect op elkaar afgestemde porseleinmassa's bezitten een excellente homogeniteit en garanderen hierdoor een in alle richtingen gelijke, hoge buigvastheid (84 MPa), alsook een uitstekende inwendige hardheid. Het resultaat: een dichtgesinterde microstructuur voor ongecompliceerde en niet-poreuze lagen, die duurzaam houden.  

De porselein-bonder Crea Alloy Bond dient als WAK-buffer tussen metaal en porselein – voor verbeterde hechting op NEM en grotere kleurbetrouwbaarheid!  

De zuivere Scandinavische kalium veldspaten in Creation CC zorgen voor een iriserende lichtbreking en natuurlijke briljantie. En met de onovertroffen effectmassa's kan men eenvoudig uitzonderlijke accenten zetten.  Beginners-, basis-, professioneel- of Bleach Shade set: met het modulair opgebouwde Creation CC worden metaal-porselein-restauraties in sublieme briljantie en kleurstabiliteit vervaardigd.  

Creation CC: technisch geavanceerd – geïnspireerd door de natuur      

De briljante punten van Creation CC  
+ Zekerheid door hoge buigvastheid (84 MPa)
+ natuurlijke esthetiek door zuiver kaliumveldspaat
+ briljant kleureffect en lichtdynamiek dankzij poriënvrije microstructuur
+ Betrouwbaar door langjarige ervaring 
 
 
Manual Creation CC