Tandtechniek / Creation Willi Geller - Porseleinen
 
 

Creation Willi Geller - Porseleinen

   

Reeds meer dan 20 jaar staat de naam "Creation" voor hoogwaardige en esthetisch verfijnde dentaalporseleinen. Voor fronttanden of molaren – voor kronen, facings, inlays, onlays, bruggen of implantaten. De Creation productlijnen zijn extreem betrouwbaar in gebruik, expressief in de kleurwerking en briljant in eindresultaat.  

Duurzame tandesthetiek? Met Creation geen toevalstreffer, maar bestendige realiteit. Niet alleen de duurzaamheid is buitengewoon, ook de brand- en vormstabiliteit van de porseleinmassa's zijn excellent.  

Met Creation wordt een droomgebit daadwerkelijk werkelijkheid
"Wij kopiëren de natuur - penseelstreek voor penseelstreek"

Traditie en innovatie liggen wat betreft de esthetiek dicht bij elkaar. Bij Creation betekent dit: lange termijn ervaring garandeert zekerheid in gebruik en indrukwekkend briljante resultaten.  

Trouw aan Geller's filosofie "hoe geraffineerder de technologie, des te eenvoudiger moet het gebruik zijn", heeft de tandtechnicus altijd het best mogelijke materiaal in handen, ondersteund door gedetailleerde gebruikshandleidingen.  

Zo wordt het unieke glaskeramiek uit zuivere Scandinavische kaliumveldspaten met toevoeging van hoogwaardige bestandsdelen vervaardigd. Uitvoerige maaltechnieken en een speciaal sinterproces garanderen een hoge mate van duurzaamheid en een excellente homogeniteit.  

Het resultaat: BRILJANT

Beginner, overstapper of esthetiekexpert: Met Creation porseleinen kan moeiteloos de perfecte glimlach tevoorschijn worden getoverd.  

CC = klassieke metaal-veldspaatporselein
LF = low-fusing metaal-porselein
AV = aluminium oxide-porselein
ZI-F = zirkoniumdioxide-porselein glaskeramiek met veldspaataandeel
ZI-CT = zikoniumdioxide-veldspaatporselein met leuciet kristallen
CP = persporselein
Creapearl = kunststof prothese elementen  

Creation Willi Geller – de Leonardo onder de porseleinmassa's 
 
 
Creation ZI-CT
Creation 205x180
Creation ZI-F
Creation CC
CreaColor - Stains en Modifiers