[Home Hoofdafbeelding tekst]
Toegewijd aan zekerheid

Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Home Iconen lijst]
[Home Infotekst]

Kwaliteit is een keuze

Memodent is jouw kennispartner en leverancier van kwalitatieve producten op het gebied van biomaterialen, implantologie, CAD/CAM en tandtechniek. Wij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen voor een blijvend goed gebit. In een markt die steeds meer voor snel en goedkoop gaat kiezen wij dan ook bewust voor kwalitatieve producten en gedegen advies.

Goede producten zorgen ervoor dat jij als professional je werk vol vertrouwen uit kunt voeren en dat we samen zekerheid kunnen bieden aan de patiënt. Door goede producten te leveren en als kennispartner te fungeren biedt Memodent een hoog kwaliteitsniveau aan jou en je patiënt.

Jij gaat toch ook voor het beste? Bestel je producten in de webshop of schrijf je in voor één van onze cursussen.   

Over ons Contact
[Home Product tekst]

OSSIX® Bone: botregeneratie zonder korrels

Het nieuw ontwikkelde botregeneratiemateriaal OSSIX® Bone van Datum Dental is een resorbeerbare sponsachtige matrix van hydroxyapatiet en collageen gecrosslinked met natuurlijke suikers. Ideaal voor socket preservation en het opbouwen van verticale of horzontale defecten.

Bestel nu
[Home Merken]

Lees meer over de merken in ons assortiment

[Home Teaser]

Bekijk ons aanbod en bestel direct

Webshop
 • "Het werken met de Zirkonzahn CAD/CAM oplossingen en de Prettau zirkonia heeft mijn bedrijf SmileDesign® Tandtechniek drastisch veranderd. Door het gebruik van de beste materialen in combinatie met slimme technologische innovaties en niet te vergeten een intensieve scholing van het personeel, presteren wij als nooit tevoren!"

  Bjørn Ginsberg Directeur-eigenaar, Smile Design Tandtechniek
 • "De passie voor mijn werk, vind ik terug bij Zirkonzahn. Enrico Steger loopt al jaren voorop met zijn visie op kwaliteit en ik ben deze visie gaan volgen. De workflow in mijn lab kan 100% digitaal door de 3d-gezichtscanner en digitale patiëntanalyse. Mijn klanten zijn voor mij heel speciaal en ik ben heel speciaal voor mijn klanten!”

  Gabriele Agosti Directeur, Dental Passion
 • "Onze patiënten verdienen een kwaliteitsprothese die niet van een natuurlijk gebit is te onderscheiden. Om deze reden gebruiken wij al jaren de EgimaLife+ prothese elementen vanwege de zeer natuurlijke uitstraling en de hoge slijtvastheid.”

  Fam. Varwijk TPP Varwijk, Oldenzaal & Enschede
 • "Reeds vele jaren is Memodent voor mij leverancier van uitzonderlijke producten waaronder Creation porselein. Een top product ontwikkeld door DE meester van individuele opbaktechniek Willi Geller. Ook voor mij een onmisbaar product voor de realisatie van natuurgetrouwe keramische restauraties."

  Erik Mentink Eigenaar, Oral Design Apeldoorn
[Home Cursussen]

Meld je aan voor onze cursussen

 • 27 t/m 30-01-2020

  Lezingen Enrico Steger: Noviteiten uit de software-, materiaal- en CAD/CAM-wereld

  Meer info
 • 13-02-2020

  Klinische Avond Cytoplast door Melle Vroom PPF te Houten

  Meer info
 • 17-04-2020 en 18-04-2020

  Cytoplast hands-on workshop te Goutum

  Meer info
 • 24-04-2020 en 25-04-2020

  Osteogenics 2020 Global Bone Grafting Symposium te Phoenix, AZ

  Meer info
 • 04-06-2020

  Klinische Avond Cytoplast door Melle Vroom & Andy Temmerman te Brussel

  Meer info

Meest recente berichten

 • Nieuw: Creation LS & LS Press
  07 oktober

  Nieuw: Creation LS & LS Press

  Creation heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de nieuwe lijn lithium disilicaat Cretion LS Press en een bijbehorende hierop perfect afgestemde Creation LS keramiek massa. Creation LS Press en Creation LS volgen de "Simply Brilliant"-filosofie van meester-ceramist Willi Geller welke zich al 30 jaar heeft bewezen. Met deze systematiek kan de tandtechnicus met grote voorspelbaarheid en zekerheid front- en molaarrestauraties vervaardigen: nu ook op lithiumdisilicaat!

  Lees meer
 • ASC Flex Ti-Base van Medentika
  06 oktober

  ASC Flex Ti-Base van Medentika

  De titanium base met gehoekt schroefgat is speciaal ontwikkeld voor complexe prothetiek. Voor ongunstig geplaatste implantaten of esthetisch veeleisende casussen, is het nu mogelijk het schroefkanaal in de orale richting te verschuiven, of de schoorsteenhoogte van het abutment in vier verschillende hoogtre aan te passen, afhankelijk van de individuele patiëntsituatie.

  Lees meer
 • OSSIX® Bone
  01 september

  OSSIX® Bone

  OSSIX® Bone: botopbouwen zonder het gebruik van botkorrels.

  Lees meer
;