Memodent is meer dan 30 jaar actief als specialist in de tandtechniek en implantologie. Als distributeur leveren wij producten en de daarbij behorende kennis aan tandtechnische laboratoria, tandprothetici en implanterende tandartsen in Nederland. Met een klein team van bevlogen medewerkers zorgen wij ervoor dat onze klanten die producten krijgen die zij nodig hebben om hun eigen klanten optimaal te kunnen bedienen.  

Onze merkbelofte is: Memodent. Toegewijd aan zekerheid.  

Dit wil zeggen dat Memodent staat voor kwaliteit, kennis, toewijding en bevlogenheid. Met deze kernwaarden onderscheiden wij ons en zorgen wij dat de klanten bij ons met zekerheid aan het juiste adres zijn. 
  
   
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een  

Medewerker Binnendienst 32 tot 40 uur  

Als medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor verkoopondersteunende en logistieke werkzaamheden. Samen met je collega zorg je dat het gehele proces, van het aannemen van de orders tot de levering, vlekkeloos verloopt. Je houdt van snel schakelen en onderhoudt intensief contact met onze klanten en leveranciers.
  
   
Je taken:
  • Het telefonisch en per email aannemen van orders en deze verwerken in ons systeem;
  • Het product picken in het magazijn en verzendklaar maken van de orders;
  • Het verstrekken van informatie aan klanten: vraagbaak zijn en de klant gevraagd en ongevraagd voorzien van de benodigde informatie over levertijden etc.;
  • Het verzorgen van inkoop en het beheren van voorraden;
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers;
  • Het aanmaken en controleren van facturen

Kortom: een afwisselende functie met veel klantcontact.

Jouw profiel:  

De functie vraagt om een werk- en denkniveau op mbo-niveau 4 en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met onze producten moet je hebben, de benodigde kennis kun je van ons leren.

Goede kennis van de Engelse en zeker ook de Duitse taal is belangrijk omdat je veel telefonisch en schriftelijk contact hebt met buitenlandse leveranciers. Daarnaast moet je kunnen werken met MS Office, Exact en CRM-pakketten.  

Als persoon zoeken we een kandidaat met een positieve instelling die van aanpakken houdt. Je bent nauwkeurig in je werk. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken in een klein team, maar ook zelfstandig taken kunt oppakken en uitvoeren.
  

Geïnteresseerd? In opdracht van Memodent behandelt Anouk van der Aa van tweeaconnect de binnenkomende sollicitaties. Je kunt je CV en persoonlijke toelichting sturen naar  anouk@tweeaconnect.nl of bij vragen telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06-83253887.